Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Börja med att steka kantarellerna i smöret. Rör runt och smaka av med peppar och ev mer salt. Lägg på kantarellstuvningen och fortsätt varva med plattor och stuvning
Kantarellermed persiljecrèmePortioner. Smaka av med salt och svartpeppar. Rensa kantarellerna. Fyll krustaderna medkantarellerna och ringla över persiljecrèmen
smörstekta kantareller, med mycket salt och peppar, på rostat bröd toppat med en persiljekvist. Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark och plocka kantareller
Stek kantarellerna i smör ihop med löken. 1 liter kantareller. Lägg kantarell och lökfräset i pajskalet och häll över äggstanningen och grädda 20 minuter i 200 °. 1 liter kantareller
Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
Den här gången blev det spättafilé i ugn med något av en fransk touche. Spättafilé i ugn. Tycker det är riktigt kul att se vad man kan hitta på med det som blivit över
Häromdagen fick vi ett gäng kantareller och blåbär av svärisarna (som varit i Småland och plockat) och vad passade då bättre än att göra en underbart god kantarelltoastmed massor av vitlök och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.