Nu ska den bara bättras på lite med vört för lite smak och färg sedan är jag nog i hamn. Funderar även på om dom som bakar dessa bröd om dom jäser klart dom i korg sedan kyler så ner dom så hårt att det stannar av helt och håller
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Lägg rundlarna på bakplåtsklädda plåtar och nagga rundlarna med en gaffel ett par gånger. Ingredienser är nu angivna med vikt, för att få ett ännu bättre och mer precist resultat
Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Ha sedan i den smälta chokladen och vispa lite till. Ställ tillbaka cheesecaken i kylskåpet och låt citrontoppingen stelna helt och hållet innan du dekorerar och serverar
En annorlunda och fräsch paj som du snabbt slänger ihop och sen får den stå till sig i frysen. En paj som du gör med bland annat gräddfil och vaniljpudding mix
Ännu ett lyx är ju såklart varma baguetter, hembakade eller köpta. Det är själva basen som är nog så god efter att kokat upp och vispats grovt till en soppa som fortfarande har lite bitar
Vispa lite till, tills allt precis gått ihop till en jämn och fluffig smet. No bake-desserter är räddningen när man snabbt och enkelt behöver kirra dagens dessert
Är du glutenintolerant och längtar efter mannagrynsgröt. Den är bara lite nyttigare. Det finns helt glutenfria hirsmannagryn, som det går utmärkt att göra mannagrynsgröt på, och som smakar precis som vanlig mannagrynsgröt
Jag tyckte dock det behövdes lite mer, så efterkryddade med lite örtsalt första dagen, och när jag värmde maten dagen därpå efterkryddade jag med vitlökssalt
Ha sedan i den smälta chokladen och vispa lite till. Den ska vara välvispad men fortfarande ha lite marginal för att röras i lite till utan att det blir smör
Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfil och ett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.