Jag gillar att testa olika recept på bolognese, men den bästa bolognesen äts fortfarande i Italien. En av världens mest kända rätter som kan tillagas på hur många olika sätt som möjligt
Smaka av med salt och peppar. Riv morötterna och rotsellerin grovt. Servera gärna med parmesan. Stek lök, vitlök, morötter, rotselleri och färs på medelvärme i smör eller olja i stekpanna i ca 5 minuter. Lått puttra ca 7 minuter på medelvärme. 100 g rotselleri
Vi har startat denna januarionsdag med babyrytmik, vilket Lillan gillar starkt. bolognese,. I eftermiddag blir det långpromenad med en bra podd i lurarna som sällskap
Jag lagade ”SpagettiBolognese” häromdagen och tack vare dessa mirakulösa nudlarna ”Miracle Noodle” så kunde jag göra köttfärssås med någon spagettiliknande i
Hacka löken och selleri, riv morot. En vegetariskt bolognese där jag ersatt köttet med röda linser. När det börjar puttra vänder du i linserna, lägg ett lock på grytan och låt puttra på medelvärme tills linserna är helt färdigkokta
Spagetti i krämig kantarellsås. Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Givetvis har vi redan provsmakat dom, snabbt smörstekta i pannan med grädde, salt och peppar och sen på rostat bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.