Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Serve immediately. In another shallow dish combine bread crumbs, parmesan cheese, and flour. In a large skillet over medium heat melt 2 Tablespoons butter. Salt and pepper to taste and add some 1 Tablespoon parmesan. ½ cup plus 1 Tablespoon grated parmesan, divided. 2 medium zucchini, sliced
Vispa runt och blanda sen såsen med pastan och servera direkt. 12 dl parmesan, finriven. 1500 g sparris 400 g pasta 2,5 dl vispgrädde 2 msk grönsaksfond 2 msk dragon 1 tsk svartpeppar 2 dl kokvatten från pastan 2 dl parmesan, finriven 1 citron, saften saltKoka upp pastavatten med salt i. Ta av från värmen och ha i parmesan och saften från 1 citron
100 g mandelspån 400 g pasta 8 vita sparrisar, färska 50 g smör 3 dl grädde 0,5-1 tsk salt (beroende på hur salt buljongen är, börja med mindre och smaka av innan servering) 1 citron 1 grönsaksbuljongtärning 1 cm parmesanost 1 kruka färsk körvel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.