Hela familjen fullkomligt slukade faten – och sådana rätter kan man inte ha för många av. I kassarna fanns en massa ”godsaker” – bland annat ett gäng superfina skogschampinjoner
Tomater, fetaost med ännu mera örteroch oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilé med. Inte för att vi stoppat i oss obscena mängder med kött, men av någon anledning var fiskintaget lägre än normalt och då gäller det att stilla begäret medebums när vi återvände hem
Ringla örtolja runt och garnera medfärskaörter. Ta upp gelantinbladen och smält dem över svag värme med några matskedar av färskostblandningen och bred ut massan över kavringsbotten
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia med soltorkade tomater, fetaost ochfärskaörter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
Smaka av med salt och peppar. Nåväl, nytt år för ju alltid med sig nya möjligheter. Hoppas ni hade en fin Nyårsafton igår kväll, och att ni alla avlagt era nyårslöften för detta kommande året
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och. 2 dl riven cheddar
Enkel, lättgjord men väldigt god blir den här pastan, som passar bra nu i kräfttider, i synnerhet för er som inte gillar att pilla med kräftor och söla ned er
Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.