Bilden är lånad av en väninna, Anne-Lie. Här kommer ett gott recept på en mjuk kaka. Har du odlat squash har du inget att tveka om, ut och skörda och gör så här
Värm ugnen till 175°C. Smörj och bröa eller mjöla med potatismjöl en stor bakform, 28 cm i diameter, med Milda Culinesse och lägg ett bakplåtspapper botten
Glutenfri morot- och squashkaka. Glutenfri morot- och squashkaka. Jag är fortfarande i lite av ett chocktillstånd över vilken genomslagskraft mitt inlägg om ekologisk mat fick
Tårtbotten består av en härlig squashkaka med smak av kanel och kardemumma. Födelsedagstårta. Jag har firat min 40-årsdag i tre helger nu, vilket har varit väldigt roligt men samtidigt intensivt
Jag har ju redan bakat en squashkaka så jag tänkte att det borde ju gå att baka squashbröd också. SquashlimpaSquashen växer så det knakar och vi äter squash i allt just nu
Frostingen passar väldigt bra till bland annat pepparkaksmuffins och squashkaka. FrostingHär är receptet på en frosting som passar väldigt bra att spritsa cupcakes med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.