Prova med en sticka så att kakan är genomgräddad. Squashkakamed apelsinglasyr3 ägg4 dl råsocker5 dl grovt riven squash1 1/2 dl rapsolja3 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat1/2 tsk bakpulver2 tsk kanel1 1/2 tsk ingefära1 tsk kardemumma1/2 tsk riven muskot2 dl hackade valnötter100 gr mörk chokladApelsinglasyr100 g philadelphiaost50 gr rumsvarmt smör2 1/2 dl florsocker1 1/2 tsk vaniljsockerrivet skal av 1/2 apelsinSätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
En mycket god kaka är det i alla fall, som är perfekt när man inte längre vet vad man ska göra med squashen i trädgården, som blir färdiga fortare än man hinner äta upp den
Prova med provsticka att kakan är färdig. Recept. Honungsdagg. sön, 2013-09-08 14. 36. 60min. (0). Ugn. 175C 45minSmörj och bröa en 2 liters form, eller 2 mindre
Häll i smeten i en plåt med bakplåtspapper. Jag strödde sen på pekannötter på toppen, men man kan förstås ha strössel eller andra nötter på om man vill
Tärna smöret och blanda med de torra ingredienserna till en smuldeg. 160 g pekannötterSå här gör du 55 minuter Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en pajform, cirka 22–24 centimeter i diameter, med smör. Lägg på pekannötterna och grädda mitt i ugnen i cirka 25 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.