Förra året blev det ganska många lussekatter över så när det var dags för frysresning tidigare i höstas så passade jag på att göra dessa härligt goda saffransskorpor av lussekatterna
Dock ser jag en stor fördel att vara dedikerad och gå in fördet när det väl gäller så det inte blir en onödigt lång process, och då kan man behöva göra vissa uppoffringar
Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
Det ska bli så starkt att sylten gör skäl för namnet Vuxenlingon. Låt sylten svalna och packa den i mindre lådor för infrysning sylten klarar sig inte över +6°C, utan jäser
Skär lökarna och broccolin i stora bitar. Då är lergrytan bra fördet är bara att slänga ner allt i grytan och sen in i ugnen… och lite någon eller några timmar senare plockar man ut en färdig måltid i storkoksformat
Hela min familj här hemma blev det också… Och jo jag vet, detta med bönor osv… att det inte är LCHF (som många fortfarande anser)… Då kan jag trösta med att jag bakade brödet och har även testat mitt blodsocker för att vara helt säker på att det inte höjer bs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.