Mixa till smulor. Låt ligga i kylen, ca 30 minuter. Lägg i äppelklyftorna med den kupiga sidan nedåt och stek dem tills de blir karamelliserade, ca 15 minuter. Ställ stekpannan i mitten av ugnen och grädda, ca 20 minuter. Sänk värmen till 150º och grädda i ytterligare 20 minuter
Plasta in och lägg degen in i kylen minst 30 minuter. Skär av allt skal på en 0,5 ananas och dela på mitten. Skär ca 1,5 cm tjocka skivor, ta bort den hårda roten i mitten med en kniv eller liten utstickare. Grädda i 25-30 minuter, 175 grader
Plasta in och lägg degen in i kylen minst 30 minuter. Skär av allt skal på en 0,5 ananas och dela på mitten. Skär ca 1,5 cm tjocka skivor, ta bort den hårda roten i mitten med en kniv eller liten utstickare. Grädda i 25-30 minuter, 175 grader
4) Nu ska detta puttra i ca 10 minuter. Efter 10 min tar du bort kanelstängerna och så lägger du på denna smördeg och stoppar om dina goda karamellsmakande äpplen. 6) Sätt in allt i ugnen i 20 min. Efter denna tid sänker du värmen till 150 grader och låter kakan stå där 10 min till
Krämig fyllning med lök, ägg och crème fraiche möter frasigt pajskal. Pajen funkar bra som lättare middag med sallad, men den gör sig också bra på en buffé tillsammans med en massa andra godsaker
Ställ in grytan med locket på i ugnen på 150 grader, låt baka i minst 3 timmar eller tills köttet är riktig mört. Lägg den torkade svampen i blöt undertiden, i cirka 45 minuter. 45 minuter Kvarta champinjonerna, tärna bacon och stek tillammans med den blötlagda och urkramade svampen
Om jag får säga det själv så är min variant nästan godare. Det här är min typ av kaka, igen. Spritsa ut på (den kalla) tarteletten och grädda i ugnen ett par minuter med ugnsluckan öppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.