Använder du grädde bör du fodra locket (med olja, smält smör eller ett tunnt lager smörkräm) innan du täcker tårtan så attsugarpasten eller marsipanen inte smälter när den kommer i kontakt medgrädden
Tryck lite meden legobit på de små bitarna så att legologgan överförs till marsipanen. Nedan använder jag marsipan men det går givetvis lika bra med sugarpaste
Serveringsförslag - till exempel till frukost med skumpa till. Var inte blygsam medsylten. Den här tårtan är att dö för och enliten bit mättar ävenden omättbara som aldrig tycker något kan bli för mäktigt (läs mig)
Enenkel räksås som jag serverade med färsk ostfylld tortellini. Men eftersom jag lagade till en sådan god maträtt till middag i söndags känns det dumt att undanhålla er detta tips/recept
Under hela veckan har jag upplevt sänkt immunförsvar och vaknade upp i morse medenförkylning. Använder ofta i mina pannkakor föratt de inte ska falla samman, eller i mina fröknäcken, se recept här
Min stegförsteg beskrivning fortsätter. Skaka försiktigtformen så attfyllningen blir slät på ytan. Rör mycket försiktigt ihop alltihopa till en slät smet
Ett hett tips är att sila av riset och skölja det hastigt under rinnande,kallt vattenföratt få att få bort kvarstående stärkelse och undvika klibbigt ris
bakblogg, förrätt recept, inredningsblogg, Jordgubbssallad med prosciutto och halloumi, marinerad jordgubbssallad med massa gott till förrätt, matblogg, oxfile provencale, så god tre rätters meny, systrarna m, systrarnam, trerätters meny
Vill du färga smetenför du det lite i taget genomatt tillsätta lite karamellsmet, fördela smet i en form, sedan tillsätta ytterligare karamellfärg i smeten och fylla nästa form tills all smet är fördelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.