Stekt fisk med grönsaksragu
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök, hackad
  • 1 msk rapsolja
  • 600 g vit fiskfilé, t ex hällefilé, miljömärkt torsk eller spätta
  • 1 dl hackad dill och persilja (eller bara en av sorterna)
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 1/2 tsk socker (kan uteslutas)
  • 2 msk smör
  • (420 g avrunnen vikt), sköljda
  • 2 burkar stora vita bönor
  • 1 dl strimlad purjolök
  • 1 dl vatten
  • 2 burkar krossade tomater
  • 2 msk olivolja
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 2 morötter, grovt strimlade
  • 3 vitlöksklyftor, hackade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.