Stek i smör och rapsolja på låg värme tills fisken är gyllenbrun och genomstekt. Så här på tisdagen panerade jag fisken med panko och serverade med en kall sås
På restaurang serveras hamsin mjölpanerad och stekt i en speciell stekpanna med två bottnar. En annan dag friterade jag den panerade fisken i rejält med brynt smör och kokosolja och serverade med ett blomkålsmos med riven getost och smör, ett riktigt gott lågkolhydratalternativ till potatismos
Fisken hade en strykande åtgång hos oss, och jag kan bara än en gång konstatera att arbetsinsatsen för att laga till egen, panerad fisk inte är hälften så stor som många nog tror
Blanda i riset o krydda med curryn efter smak. Eftersom jag bor på västkusten så har vi ju tillgång till färsk fisk, men det går lika bra med frusen och riset är ett omgjort VV recept som jag tycker är helt underbart gott, riset går att göra t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.