Ja vad skall man säga när man sitterochtitta ut över takåsarna, när luften är krispigochhimlen är kristallklarsamtidigt som hela lägen luktar stektfisk
När fisken är färdigstekt lägger du upp den på ett fat. Vi har här använt torskfilé från fiskbilvilketnaturligtvis är strået vassare än fryst, men går naturligtvis också
Egentligen ska det vara kokt torsktilläggsåsenmenvi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fiskenochsenordentligt med vitpeppar så det smakar något
Torsken saltar och pepprar du och steker sedan irikligt med smör. Ingrediensertorskrygg. Idag vaknade vi upp tillenriktigthärlig soluppgång, alldeles gul himmeloch nästan molnfritt
Ikväll åt vi första rätten från Mathemskassen - Stekttorsk med dill- och grukyoghurt. Man är inte hemma alla kvällar, orkar inte laga mat alla kvällar ochsen kommer en helg som man kanske vill laga lite annat under
IngredienserPortioner. 4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg tilliinköpslistanKupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Här är en helt ljuvlig rätt med torskfiléochvitsparris. Den här såseninnehåller grädde, fond ochvittvin, menävenlitecitronoch torkad dragon vilketverkligen förhöjer smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.