Stekt torskrygg med rostad pumpaoch friterad brysselkålPrecis som grönkål eller svartkål blir också brysselkålen god om den friteras eller rostas med olja och salt i ugnen tills den blir krispig
Häromdagen berättade jag om att vi var bjudna på en smakkväll med Årstiderna och där bjöd dom på en jättegod rätt som bestod av stekt kolja, kokt färskpotatis och en grönsaksröra
Jag lagar som alltid maten från grunden, och baljväxter är rena fröjden att arbeta med. Jag har bara blivit än mer selektiv med vilken typ av kött jag vill konsumera
När biffarna fått yta sänker du värmen och lägger ner paprika och lök samt paprikapulver i stekpannan och låter det fräsa med tills biffarna är genomstektaoch grönsakerna mjuka
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.