Servera färsbiffarna med potatis ochrödlök - och en skvätt av skysåsen som egentligen inte behövs men som sagt, är bra att spara matlådebiffarna i till en annan dag
Forma på likadant sätt ett ägg medstenbitsrommen. Ibland får man unna sig en god bit rökt lax, stenbitsrommen - det är bara att uppgradera sig till sikrom eller löjrom eller laxrom
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade små potatisar ochrödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
-) Potatisotton blir mjuk och krämig med lite tuggmotstånd tack vare knapriga haricot verts. Kryssa dem runt hela tomaten genom att snitta med en kniv så går det som en dans att lossa skalet i fyra "kvartar"
Smörj en ugnfast form och lägg ett lager med potatisskivor. tomat&medelhavsörter. Skala och hacka löken. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt
Tryck till med sked eller gaffel. Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.