Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Jag gör iställetså att jag skär bort kärnhuset och bara använder återståendedel av gurkan. Det var länge sedan jag gjorde egen tzatziki, men efter en vecka i Grekland såkändes det som den givna såsen till köttet på sommarbuffén
Min stora dröm är att skriva en riktig bok men det här är i alla fall en början. Tack för att ni följt mig och min blogg detta år, tack för alla fina kommentarer och uppmuntrande ord, bloggen skulle inte vara något utan ER
Tack för att ni läser och delar med er. Dela det här. Nu börjar året lida mot sittslut och jag har kikat igenom statistik för årets alla inlägg och recept
Förrätter/smårätter,. Det här är bland det godastesomfinns och det doftar ljuvligt. salt. chiliflakes. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilin och fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
Receptet som är Paolo Robertos är beräknat till fyra personer, men det skulle blir på tok för stora portioner tycker jag, men tillhör ni dem som hellre äter mer dessert än middag såkanske ni ska beräkna att receptet räcker till färre än vad jag har angett
Galet goda cookies med mycket choklad. Superlätta att göra och superlätta att äta upp. men det är hög tid att lyfta det igen, med lite justering och nya foton
Man delar dem på mitten och såskär man dem på tvären. Jag har helt snöat in på stora bröd. Det är fantastiskt hur ett bröd kan ändra karaktär utifrån hur man bakar ut det
I helgen har det bakatsjulgodis i ett hejdundrans tempo. Så alla kommer upp här mycket mycket snart. Vi gjorde bland annat blåbärstryfflar, julkonfekt, polkabräck och chokladkola med polkagris
Skärsedan bort kanterna och dela brödet i tre bottnar. Gör så här för att göra brödet. Blanda båda mjölsorterna, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.