Strimlat fläsk med böngroddar
Risvin och Chili
Risvin och Chili
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 200 g fläskkött
  • 360 g färska böngroddar
  • 50 g grön paprika
  • ½ msk shaoxing risvin
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 2 salladslökar 3 ganska stora skivor ingefära
  • salt
  •  
  • Marinad
  • 1 tsk shaoxing risvin
  • 2 tsk ljus soja
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk socker
  • 3/4 tsk potatismjöl
  • 1 msk vatten
  • lite vitpeppar
  •  
  • Sås
  • 2 msk ostronsås
  • 3 msk vatten
  • ½ tsk potatismjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.