Kanske har du kvar lite brysselkål från julstöket. Ingredienser250 gram kokt brysselkål. Häll sedan ner den kokta brysselkålen (ca 15 minuters koktid). 250 gram kokt brysselkål
Lchf Stuvad spenat med ägg och falukorv. När jag tidigare gjorde stuvad spenat, använde jag redning med mjölk och mjöl, till att få spenaten stuvad, nu mera kan jag inte det enligt Lchf
Billig Husmanskost Stuvad vitkål är ett exempel på riktigt god och nyttig mat. Jag varierar ibland smaksättningen på vanlig stuvad vitkål med senap, pepparrot, örter, purjolök eller curry
Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. Jag har aldrig lagat detta själv och helt plötsligt för några dagar sen så blev jag jättesugen på stuvad spenat och ägg
stuvad vitkål är sååå gott. Verkligen ett gott alt till pasta, potatis eller ris. Fräs strimlad vitkål och tärnad lök i en kastrull, slå på kycklingfond och lite grädde
Honungsglaserad brysselkål är både nyttigt och gott och kan ätas utan dåligt samvete. Tycker du brysselkål är så där halv-gott så tycker jag att det här är värt att prova
Den här gången ville jag prova att laga stuvad vitkål istället och det visade sig vara supergott. Jag kan skippa kokt potatis utan tvekan och äta bara schnitzel och stuvad vitkål eller ad man nu har till för dagen
Murkeltider Nu finns det gott om murklor i skogen, om man har tur att ramla över ett bra ställe. Tyvärr har mitt knä spökat, så det har inte blivit några svampturer, men har hört att det finns bra på en del ställen
Ingredienser Portioner. 4 1 l mjölk (3 %) 5 dl makaroner 1/2 tsk salt 1 krm peppar ev muskotnöt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Bön-och Linspasta olika sort 5
En gammal klassiker och nåt som alltid uppskattas hemma är stekt korv och stuvade makaroner. Jag vet inte hur många som är från Skellefteå med omnejd, men såg ni matchen igår
Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare
Ingredienser Portioner. 4 400 g vitkål 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm vitpeppar Till servering 1 dl hackad persilja eller blandat kryddgrönt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Brysselkålens tid är snart förbi. Brysselkålen är säkert en grönsak man antingen älskar eller hatar. Vill du undvika den eventuellt beska smaken kan jag tipsa om att rosta brysselkålen i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.