Vi har fått ganska mycket mangold i vårt grönsaksland, och sist jag stod och förvällde inför vinterns behov passade jag på att göra en riktigt god ochsmakrik mangoldlåda medost
Ta sufflén direkt från ugnen och servera med aromsmör och kokta goda grönsaker till. Smörj portionsformar eller serveringsform med höga kanter så att sufflén får lätt att höja sig
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
Passar lika bra till mellanmålet som till kvällens middag, servera med avokado, salsa ochpocherade ägg och du har även lyckats med middagsbjudningen för vännerna
Jag serverade soppan med ett riktigt gott och rejält bröd så att alla kunde äta sig mätta och glada. Vi bara hade en liten ynklig laxbit i frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrätt fick bli en mustig och välsmakande soppa
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. Om man ska åka slalom med en whiplashskada så ska man INTE trilla och gör man det ska man defenitivt inte ta emot sig med ansiktet
Börja med att steka skinkan tillsammans med tomaten i en liten panna. Oftast blir det en äggfrukost till helgen då jag slår ihop frukostenoch lunchen till ett
4 3 dl vetemjöl 100 g margarin eller smör 3 msk kallt vatten 100 g rökt eller kokt skinka 3 dl riven ostmed smak, max 17% 3 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1/2 tsk paprikapulver Till servering tomatsallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.