400 g krossade tomater5 dl vatten2 potatisar2 morötter1 lök2 vitlöksklyftor2 grönsaksbuljongtärningar2 lagerblad1 tsk timjan1 tsk oregano2 tsk paprikapulver2 msk chilisås1 röd paprika1/2 squash1 b vita bönorSkala potatis och morötter och dela i mindre bitar. Tillsätt kryddorna och och låt sjuda 10-15 min
(ung 13-14 dl). Låt den sen jäsa under en duk i 50-60 minuter. Knåda sedan in resten av mjölet och forma degen till 2-4 limpor. Grädda i nedre delen av ungnen i 250 grader i 15-20 minuter
35 st 100 g hasselnötter (100 g motsvar ca 1 1/2 dl) 100 g sötmandel (100 g motsvarar ca 1 1/2 dl) 4 dl florsocker 4 äggvitor Fyllning 1 msk majsstärkelse (Maizena) 1 dl starkt kallt kaffe 1 äggula 125 g smör 1/2 dl florsocker 1/2 - 3/4 tsk vaniljsocker Lägg till i inköpslistan
Det var nämligen en fin restaurang (med Michelinstjärnor) som hade en food truck där de serverade hamburgare och jag sågså fram emot att testa, Tyvärr hade de inte börjat vara ute på lördagar ännu så det får vänta till nästa New York-resa
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). bakblogg, dubbeltså goda, dubbeltså goda kakor, dubbla kakor, dubbla nötkakor med kaffesmörkräm, inredningsblogg, kakor, kakor med kaffesmörkräm, matblogg, nötkakor, nötmarängkakor med kaffesmörkräm, småkakor, systrarna m, systrarnam
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.