Mixa alla ingredienser och späd mer mer vatten om du vill ha en tunnare soppa. Ställ in en halvtimme i kylen, servera i skålar och strö över mina rostade kokoschips
Det här inlägget är lite längre än vanligt eftersom att receptet är lånat och för att jag tycker att berättelsen kring hur det uppfanns kan hjälpa många
Vad är grejen med att man alltid är mer eller mindre förkyld såhär års. Halva bloggen har tröttnat på det iallafall, och har slevat i sig grönkålssoppa sedan kylan föll på
Så här i förkylningstider gäller det att göra vad man kan för att hålla sig frisk och undvika att bli smittad av alla som snorar och hostar runt omkring en
Läs också. Smårätt med smak av skog. Crostini med kantarelltapenade – enkelt och supergott. Svamp– och palsternackssoppa Ingredienser 4 portioner 1 liter färsk blandsvamp eller kantareller smör salt nymald peppar 400 g palsternacka 2 gula lökar 1 tsk timjan 8 dl vatten 4 msk grönsaksfond 1 dl vitt vin 2 dl crème fraiche gräslök Gör så här 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.