Har du testat att syra surkål någon gång. Att göra hemgjord surkål är superenkelt. Jag ville ju givetvis testa detta och det som verkar enklast att göra är just surkål
Du känner säkert till att det går att köpa probiotika i diverse piller som sälj i hälsokostaffärer men eftersom vi här på Hälsa som livsstil föredrar riktig mat framför piller och pulver vill vi tipsa om en typ av mat som är mer effektiv och framförallt billigare i längden att använda nämligen surkål
Hörrni, det här med surkål. Jag drämde till med en rejäl skopa surkål som tillbehör, och dra på trisse, men blev inte korvplattan förvandlad till värsta smakresan
Att göra surkål själv är väldigt enkelt och resultatet blir väldigt gott. Surkål, liten sats Ingredienser 2 kg vitkål 30 g (4 tsk) salt, jodfritt Gör så här Ansa och rengör kålen
Hon använde istället surkål, det finns hela vakuumförpackade vitkålshuvuden. Surkål är ganska surt vilket passade perfekt till malfouf som ska ha en syrlig smak
Vänd ned äpplen och surkål, låt det fräsa i några minuter. 1 burk (400 g) surkål. Gör så här. Hetta upp en tjockbottnad kastrull och fräs fläsk och lök i 10 minuter
Jag vet inte hur många gånger jag provat att göra surkål genom åren. Det här behövs för ca 2,5 - 3 liter surkål. Jag packade om i mindre burkar och surkålen håller ca 1 månad i öppnad burk. ca 2,5 - 3 liter surkål
I helgen har min kompis Cecilia och jag gjort surkål. Om fjorton dagar är de ätklara men enligt receptet kan surkålen med fördel mogna ytterligare ett par veckor till i kylen innan man börjar äta av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.