4 2 förp ravioli med svamp (à 250 g) 150 g sockerärter 300 g färskost med t ex ruccolapesto-smak 1/2 dl mjölk salt svartpeppar Till servering ruccolasallad ev pinjenötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lagade en väldigt god söndagsmiddag igår av kalvstek, gräddig örtagårdssås och tillbehör, ni ska få recept på den senare men först en grymt god pasta med färsk ravioli
Svampfyllda cannelloni ca 4 portioner. Cannelloni är en väldigt underskattad rätt, som både är enkel att göra och väldigt lätt att variera etter eget tycke och smak
500 g färsk ravioli med ostfyllning. Koka pastan på svag och låt den rinna. Blanda crème fraiche, mjölk och ost i en kastrull och värm på svag värme tills osten smält
Det ÄR den ultimata såsen och speciellt till ravioli, fylld färsk pasta som jag hittar ibland. Raviolin åker i på slutet ett par minuter bara, dom är ju redan klara och kokas snabbt i den heta såsen
Recept hemmagjord tortellini/ravioli whatever. Homemade pasta. Räcker till kanske 5-6 portioner. Jag fick massa deg över som jag tänkte ha till imorgon eller frysa ner
Sätt ugnen på 225°. Dela auberginerna. Gröp ur dem och grovhacka köttet. Lägg skalhalvorna på ett ugnssäkert fat och ställ in dem i mitten av ugnen 8-10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.