Klyfta svampen och blanda den med olja, vinäger, örter, salt och peppar. Låt marinera i ca 2 timmar. Rosta vitlökarna hela, mitt i ugnen, i ca 30 minuter
MenySvamptoastTjälknöl med rotfruktsgratängNyponpannacottaFörrätten var en enkel historia med stekt svamp och charlottenlök i rikligt med smör på stekt vitt bröd
Är fortfarande lite halvseg efter konferensen på jobbet (trots att vi tre minipensionärer d. v. s. de tre yngsta på avdelningen la oss tidigast) men det är inte riktigt samma sak som att sova i sin egen säng hemma
Svamptoast med brieost. I dagens Metro tipsar vi om en glad och grön valborgsbuffé. Massa godsaker som kan läggas till och plockas bort efter tycke och smak
Små saker som svamptoast in på småtimmarna, en kall öl, och nyttan av smör. Semestern har ju som ni förstått redan kickat igång och visst blir det alltid roligare och mer matlagning då
SVAMPTOAST MED PARMESAN OCH PERSILJA. bakblogg, inredningsblogg, jättegod svamprätt, krämig kantarelltoast med parmesan och persilja, markus aujalay, matblogg, svampförrätt, svamprätt, svamptoast med persilja och parmesan, systrarna m, systrarnam, ta vara på svampen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.