4 4 port pasta (gärna fettucine) 1/2 rödlök 2 morötter 1/2 msk olivolja 1/2 g saffran 1 vitlöksklyfta 2 förp räkor i lake (à 360 g) 1 1/2 dl vispgrädde 1 dl lag från räkorna 500 g passerade tomater salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Blanda såsen medpastanoch servera. Pasta för cirka fyra portioner. Det kändes lyxigt med kräftskärtar och saffran på en måndag, men det kan man vara värd
salt ochsvartpeppar från kvarn. Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Pastamedsvart tryffel, tryffel och karl-johan svamp puré. Under tiden som pastan kokar tar du fram den svarta tryffelndu har köpt i en specialaffär, skivar den lövtunn tillsammans med en liten charlottenlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.