Svarta och röda vinbärsmarmelad med sötverbenaKokade idag den här goda marmeladen. De röda bären har mycket pektin medan svart vinbärtsmarmelad brukar bli rinning
Här hittade jag också svart trumpetsvamp, vilket skulle bli en magiskt god sås till hjorten. HJORTYTTERFILÉ MED PUMPAPURÉ, SVART TRUMPETSÅS, UGNSBAKAD LÖK OCH VINÄGERKOKT SPETSKÅL
2 l svarta vinbär. Rensa bären, men låt stjälkar och skaft sitta kvar. Koka upp vatten i en gryta. Tillsätt bären och låt koka under lock tills de saftar sig, ca 15 minuter
Den svarta goda trumpetsvampen. salt och svartpeppar. salt och svartpeppar. I år har jag haft lyckan att hitta den här delikatessen vid två tillfällen och det tillhör inte till vanligheterna där jag bor
svart spaghetti. Svartpeppar nymald efter smak. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Hetta upp oljan i en vid panna och fräs currypastan hastigt under omrörning
svarta vinbär och björnbär. Botten. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och låt det svalna något. Krossa kexen i mortel eller mixer och blanda med smöret till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.