Hirams Svart. 2 liter svarta vinbär. 2 liter svarta vinbär. Sommaren är. kort, det mesta regnar bort… Men i min trädgård finns det i alla fall vinbär i
1 l svarta vinbär. Repa och skölj bären. Skala päronen. Skär dem i bitar. Blanda vinbär, päron, vatten, strösocker och kanel i en gryta och sjud på svag värme under omrörning i ca 20 minuter
Här hittade jag också svart trumpetsvamp, vilket skulle bli en magiskt god sås till hjorten. HJORTYTTERFILÉ MED PUMPAPURÉ, SVART TRUMPETSÅS, UGNSBAKAD LÖK OCH VINÄGERKOKT SPETSKÅL
. Jag tog tre bitar av den här marängtårtan. Tre lagom stora bitar med extra jordgubbar, och hade det inte varit för att jag var så mätt efter den goda middagen hade jag kanske tagit tre bitar till
2 l svarta vinbär. Rensa bären, men låt stjälkar och skaft sitta kvar. Koka upp vatten i en gryta. Tillsätt bären och låt koka under lock tills de saftar sig, ca 15 minuter
Den svarta goda trumpetsvampen. salt och svartpeppar. salt och svartpeppar. I år har jag haft lyckan att hitta den här delikatessen vid två tillfällen och det tillhör inte till vanligheterna där jag bor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.