dessa människor finns) och valde att äta en koppen utan smaksättning av rålakrits till skillnad från mig som njöt hejdlöst av både lakritspannacotta (recept i senare inlägg) och vit choklad/lakritsmousse
Vit chokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. Vit chokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker
Vi gjorde ett fikastopp på Krokens Sallad och Fisk i Byxelkrok, där jag åt något så ovanligt men gott till kaffet som en Öländsk kroppkaka med grädde, smör och lingon
Med vispad äggvita i smeten blir konsistensen luftig och fluffig så att den smälter i munnen. Var försiktig att inte hetta upp chokladen för mycket utan låt den precis smälta och ta den sedan direkt från värmen
Fyll upp med mousse och toppa med hackad vit choklad. Rabarberkompott med vit chokladmousse, . Dra kastrullen från värmen och rör i den hackade chokladen (lämna lite choklad till garnering)
Häll av vattnet från bönorna och skölj ordentligt. Jag tog svarta bönor som bas och blandade sedan ner kokosolja och kakao samt sötade med honung, steviadroppar med tofeesmak och sukrin melis
Skär lite i fisken med kniv, den ska vara vit rakt igenom, inte genomskinlig. Medan fisken sjuder så skala och skär potatisen och broccolin i mindre bitar, koka tillsammans tills det har blivit mjukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.