Den här salladen blev uppskattad inte bara för sina fina smaker utan också för det spännande utseendet med svarta, runda linser, grön spenat, knapriga nötter  och gnistrande, klarröda granatäppelkärnor
Fredrik Paulúns senaste kokbok som jag införskaffade mig nyligen, Paulúns fastfood, är verkligen en fantastisk inspirationskälla och guldgruva för alla oss som vill att maten ska gå snabbt och vara enkel att laga men samtidigt ändå vara nyttig och god
Mitt svarta guld - belugalinserIgår var jag utan varmvatten och diskade inte på hela dagen. Funderade ett tag på att koka upp vatten och blanda med det kalla kranvattnet men nä, det fick vara
Detta mörka, söta bröd som passar så bra till skinka och annan mat. Förra året bakade jag mitt första vörtbröd och använde då Santa Marias vörtmix på påse
Det är naturligtvis helt onödigt - det smakar bara salt, och jag har redan vanligt flingsalt, citronflingsalt, dillflingsalt och Karl-Johansflingsalt - men är man kryddnördig så är man
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.