svartpeppar. svartpeppar. peppar. salt & vitpeppar. Krydda med salt, peppar och tryffelolja. Smaka av med salt och peppar (ev sherry) och vinäger efter smak
Rensa bären, men låt stjälkar och skaft sitta kvar. Koka upp vatten i en gryta. Tillsätt bären och låt koka under lock tills de saftar sig, ca 15 minuter
Hej hej. Idag har jag verkligen fått massor gjort (klappar mig själv lite på axeln) har inte suttit ner på hela dagen faktiskt, jo när vi åt lunch men inte annars
Voila. Kvällens dessert. Ann-Louise mumlade medan silversked och mousseintag något om att det var det godaste hon ätit, vilket får ses som ett gott betyg
salt och svartpeppar. Tillsätt persiljan och smaka av med salt och peppar. salt och svartpeppar. I år har jag haft lyckan att hitta den här delikatessen vid två tillfällen och det tillhör inte till vanligheterna där jag bor
Smaka av med salt, spiskummin och cayennepeppar. Det är sensommarvärme i Göteborg och när vi kom till landet tidigare ikväll var det varma vindar från havet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.