Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem till fikat. Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket
Vaniljrutor med Daim. Hej. Här kommer en långpannekaka som räcker till många och som är så himla god. Vaniljfyllning med knapriga Daimbitar, ja ni förstår
Syltkakor (30 st). Spröda och goda glutenfria småkakor med sylt. Den här gången använde jag jordgubbssylt eftersom jag tyckte att det passade bra till midsommarfikat, men det klassiska är att använda hallonsylt
Det bästa med syltkakor är ju just sylten. Visst kan man tycka att det är överkurs att kavla syltkakor, men det är banne mig värt det lilla besväret, för kakorna blir jättegoda
Just syltkakor går att variera i oändlighet, (nästan i alla fall) i både smak och utseende. Just syltkakor går att variera i oändlighet, (nästan i alla fall) i både smak och utseende
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.