Kycklinggrytamedsmakav dragon och västerbottenost. Servera med potatis eller ris. Smaklig måltid. Nu gäller även julstädningen vår frys här hemma, ser ut som om man har kommit till nordpolen när man öppnar frysen översta facket är fullt av is… klimat förändring till det kallare
Servera tillsammans med en sallad. Smaklig måltid. Arla, ytterst lite modifierat av mig. Det går snabbt, innehåller få ingredienser och smakar mycket och gott
Skär kycklingen i stora munsbitar och stek med. Vrid upp värmen igen på grytan, ta av locket, krydda och tillsätt den koncentrerade fonden och creme fraichen
Servera med basmatiris och ev. med Naan (bröd) 600 g kycklingfilè. Skär kycklingen i bitar. Finhacka lök och vitlök och stek i en gryta eller tjockbottnad kastrull i 5 minuter, ta upp ur gryta och lägg åt sidan sålänge
Den sötsyrligasmaken. Kör i genom hallonsåsen med en stavmixer. Något jag fortfarande drömmer om men nu har jag i alla fall fotat lite hallonsorbet i en klunga med dessa vårliga sippor
Smakaavmed paprikapulver, salt och svartpeppar om det behövs. Skär filéerna i munsbitar och bryn i en djup stekpanna tills de fått färg, krydda med salt och svartpeppar
Min mamma brukade laga en så himla god kycklinggryta när jag bodde hemma, då åt vi den oftast med pasta och sen när jag flyttade hemmifrån fortsatte jag att laga denna goda gryta med då tillsammans med ris
Fyll upp pajformen med rabarberna, sockra och strö över kanel. Pudra pajformen med potatismjöl. Blanda de torra ingredienserna, och tillsätt i kastrullen, blanda runt och häll över havresmeten över rabarberna
Att smaksätta rabarbern med lite kanel blev en riktigt lyckad kombo. Denna paj är superenkel att göra och serveras bäst ljummen med en klick god vaniljglass eller vaniljsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.