På sistone tycks min vardag har bombarderats av bilder på pizzor från alla håll och kanter. fyra år sedan jag sist gjorde pizza från scratch kände jag att det var god tid för mig att göra slag i saken och ta mig an uppgiften
Här kommer ett recept på den sallad jag brukar göra/äta flera gånger i veckan. Eftersom att det är mitt hopplock så brukar måttangivelserna kunna variera, men de som står här nedan är de mängd jag använde när jag senast gjorde salladen
Skala och trimma lök och vitlök. Dela löken i fyra klyftor och varje vitlöksklyfta i två delar. Skär morötter i tjocka slantar, zucchini i stora kuber och rödkål i stora delar
Mkt god variant av den lättlagadetacogratängen. Ät med sallad. 400 g Philladelphiaost läggs i botten på ugnsfast form+1dl créme fraiche breds ovanpå. 1-2dl smakrik riven ost strösslas ovanpå allt. 400 g Philladelphiaost läggs i botten på ugnsfast form+1dl créme fraiche breds ovanpå. 1-2dl smakrik riven ost strösslas ovanpå allt
Så idag tyckte vi att det passade perfekt att skicka vårt senaste tacotjohej vidare till er och sen får ni själv bestämma när ni vill laga till denna köttfria tacogratäng, den passar ju lika bra en måndag som en fredag
Vi lekte lite lekar, pratade om krokodiler, spindlar och rutschakanor. Jo, gjorde största tacogratängen igår med tacosmaksatt färs, massa smält ost och tre olika dipper till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.