Vid servering garneras kakan medbär eller frukt. Smörj en form med löstagbar botten. Bär eller frukt. Blanda flytande margarin med mjöl, havregryn och Hermesetas Lättströ
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Någon deciliter Bär eller Frukt. Se till att bären och frukten täcks helt. Låt stå i rumstemperatur i 24-48 timmar. 24-48 timmar Låt de inte stå längre än 48 timmar för då finns risk att alkohol bildas
En av helgens desserter bestod av varma bärmedMascarpone-grädde. Jag blandade bara Mascarpone-ostmed lite grädde, florsocker och vaniljsocker och vispade till en fluffig smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.