Havets tartar med löjromToppamedlöjromoch gräslök. Hacka laxen ochräkorna. Blanda kvarg, gräslök, dill och senap. Rör i lax ochräkorArla
Tartar på hjortfilé med rostad lökkräm och löjromToppamedlöjromoch klippt krasse. Mixa löken till en slät krämoch blanda medsmetana, citronsaftoch ½ tsk salt Arla
Snacks på jordärtskocka, trattkantareller och löjrom Återfyll skalen medjordärtskockscremen, den stekta svampenochlöjrom. Rensa igenomsvampenoch dela den grovtSvt
Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraiche Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 180 gram Lättsaltade potatischips 0,5 st röd lök 1,5 dl crème fraiche 80 gramlöjrom 0,5 kruka(or) färsk dill Köp receptet www.tasteline.com
Tarte tatin och en klick gräddeTarte Tatin är en fransk klassiker i form av en frasig och söt äppelkaka. Vispad grädde (jag kör på Hjordnäramejeri utanför Hjo) winendine.se
Tarte flambée gratinée Blanda vetemjöloch salt i en matberedare. Tillsätt vatten ocholivoljaoch kör ihop till en deg. Värm plåten på nytt innan du gräddar nästa tarteSvt
Tarte Tatin med vaniljcrème Ta ut stekpannan ochlossa runt kanten på tarten. Mät upp mjöl, sockerochsmöret i bitar i matberedarens skål med kniven monteradHemmets Journal
Ugnsbakade Jordärtskockor Från en bok av JamieOliverkommer det här goda tillbehöret. Olivolja. Blanda grädde, citronsaft, vitlök, hälften av timjanochmerparten av parmesanen i en skål ochsmaka av med salt o peppar Annis in the kitchen
Löjrom med klassiska tillbehör på potatisplättarLöjrommed klassiska tillbehör på potatisplättarLöjromochpotatis passar oerhört bra ihop. salt ochsmörCOOKED
Sébastiens Tarte Tatin Servera din Tarte Tatin med en godlättsockradcrème fraîche. Sikta mjöloch bakpulver, blanda in saltet ochsockretwww.koket.se
Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraicheToppa chipsen medcrème fraiche, löjrom, rödlök ochdillvippor. Ät som tilltugg eller som en del på buffébordetMatHem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.