Denna gången toppade jag den med rabarbermarmelad och rostade pumpafrön. När vi har kräftskiva så tycker jag det är gott att ha en varm brietårta som tillbehör
Ta ut osten och strö över valnötter och aprikoser – tryck till lätt. Sätt in det mitt i ugnen och låt det stå i cirka 5 minuter så att osten blir mjuk på ytan. 1 st brietårta (500 g). 1 st brietårta (500 g) 30 g valnötter, grovhackade 30 g torkade, i små bitar 2 msk honung, flytande
Passade på att åka och storhandla inför helgen redan idag. Ser fram emot helgen och att få vara ledig. På lördag ska vi på hockey och efter matchen ska vi ut och äta
Blanda gorgonzola och grädde med en gaffel till en smidig kräm. Blanda ner nöthack, persilja och konjak i gorgonzolakrämen och smaka av med salt och peppar
I fredags bakade jag dessa tarteletter med en fyllning av tranbärskräm, vit chokladganche och toppade med krossade polkagrisar och de andra tre med italiensk maräng
Denna härligt krämiga brietårta med cocktailtomater, len olivolja, färsk basilika och persilja var det premiär för vid årets kräftskiva och den gjorde succé
Väldigt gott och enkelt men samtidigt en festlig och lyxigare variant av ganska så tråkig brie. Dela osten längs med, så att du får en över- och underdel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.