I helgen bakade jag saftiga och goda Morotsfrallor. I dag har jag strykt och hängt upp julgardinerna. Jag gick emot trenden att julbaka och väntar lite till även med det
Nu är det med andra ord ännu enklare att lyckas med de här goda tekakorna. Ingredienser är nu angivna med vikt, för att få ett ännu bättre och mer precist resultat
Morotsfrallor med aprikoser och linfrö. Receptet till dessa goda och saftiga frallor, innehållande bland annat rivna morötter, aprikoser och linfrö, hittade jag på den härliga matbloggen 'Kryddburken'
Nybakade tekakor är hur gott som helst och blir mycket godare än de som man köper färdiga i mataffären och det är också ett väldigt pålitligt recept som alltid lyckas så länge man inte värmer degvätskan för mycket så att jästsvamparna dör
Nu när semstern närmar sig och vi kommer att äta frukost tillsammans hela familjen på morgonen (nu brukar Oskar gå upp en timme före mig och Felicia) är det myisgt att ha hembakat frukostbröd och de här tekakorna är supergoda att äta till frukost
Bakade massor bröd i lördags medan Martin och tjejerna var på kårkamp på Donsö. Hade flera paket med äggostvassle över från senast jag gjorde äggost och brödet blir så mycket luftigare med vassle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.