Igår kändes det som hösten öppnade dörren och tittade in. Vädret växlade som en tokig mellan ösregn och värmande sol, men den där krispiga luften märktes klart och tydligt, och jag måste erkänna…jag ÄLSKAR hösten
God kväll på er. Idag har jag också varit ledig, städning och ett besök på bibblan fick det bli idag. Varje torsdag har de sagostund på stans bibliotek så jag tog med mig Vincent och åkte dit, satt utanför och smygtittade på honom och ojoj vad han gillade det, han var helt inne i sagan
Vi kör vidare med det italienska temat, fantastisk god mat. Idag har vi varit på lediga sidan. Jag började dagen med att åka och träna, men annars har det varit en lugn och skön dag
Första middagen på tema husman är avklarad. Det var den här rätten mest orolig för, har aldrig gillat ugnsfalu, men den här känns lite mer modern och den var jätte god, blev väldigt positivt överraskad
Så vi körde vidare på det italienska temat idag också, inte mig emot. God kväll. Idag har vi varit på lediga sidan, min dag började med ett gympass och sen veckohandling
Så, nu stänger vi Tema Husman för den här gången. Kvällens middag blev en god fredagsmiddag, grillad karré och grillade tomater med en kantarellwhiskeysås, blir knappast bättre än så
Det amerikanska temat rullar vidare och det blir bara bättre och bättre. God kväll på er. Kvällens middag blev pizza, testade en ny variant av botten idag och den blev riktigt god
Vi närmar oss midsommar och ni är säkert i full gång med planering av buffé, midsommarlunch, grillkvällar och vad man ska ha för tilltugg framåt småtimmarna kanske
Det här är första gången jag har provat att laga Grisens Hemlighet och den är sjukt god. 3-4 stycken grisens hemlighet. Lägg grisens hemlighet ovanpå och bryn på medelvärme cirka 5 minuter på varje sida
Vi har testat att laga pulled pork. Ni vet när köttet har grillats sådär länge och sedan fått vila ännu längre, så att man sedan bara kan dra det i trådar
• Om styckdetaljen verkligen kommer från en spansk Ibericogris, så är den antagligen fryst. Secreto Iberico/Grisens hemlighet är tjockare i mitten och smalare utåt kanterna
Ett väldigt enkelt och gott sätt att laga grisens hemlighet. Kan också tillagas med fläskkotletter istället för grisens hemlighet, låt kotletterna i så fall koka i tomatsåsen ungefär en timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.