Det råder äppeltider i trädgården. Den här pajen gjorde jag med mina sista sommaräpplen som jag räddade från att falla till marken oanvända, vilket var ödet för den resterande skörden
Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariska biffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
När mamma fyllde 50 år tidigare i höst fick hon bland annat ett paket med lite diverse matsaker av våra grannar varav dessa kex var en av komponenterna
Periodvis är vi väldigt dåliga på att äta grönsaker i vår familj. Jag försöker föra in så mycket grönsaker som möjligt i den lagade maten men ganska ofta känns det ändå otillräckligt
Tisdag igen, vilket såklart betyder soppa i vårt kök. Just denna soppan passade så konstigt bra in på dagens inlägg i Matrepubliken, nästan som om det var planerat, men i detta fallet var det faktiskt ödet
Undrar om jag spänt bågen lite för mycket nu och utmanat ödet igen. Blir hösten som jag tänkt mig så kommer jag att gå lärarutbildning i Mindfulness i Halmstad och lärarutbildning i Kundaliniyoga i Göteborg
Inlägget innehåller annonslänkar. Vem älskar inte härligt sega chokladkakor. Här kommer ett av mina senaste recept som jag testat mig fram till på just chokladkakor som är så där härligt sega
Jag har inte varit riktigt lika alert vad gäller vår konsumtion av fisk de senaste veckorna. Helst av allt vill jag att vi ska äta fisk två gånger i veckan, men av olika skäl har fokus, som ni noterat, snarare legat på kött, och i då synnerhet långkok
Dieter är inget för mig, det här ni säkert märkt. Jag tror på balans, inte på förbud. Jag tror inte heller på spöken, ödet eller "något större" Jag tror däremot på Ottolenghi
God midsommardag på er, foodies. Idag var det meningen att jag skulle göra ett inlägg om midsommaraftonens marängjordgubbstårta, men ödet ville annorlunda
Kär bulle har många namn. ). Jag kallar dem för sockerbullar, men eftersom solen lyser med sin frånvaro kallar jag dem idag för solskensbullar som förhoppningsvis kan locka fram solen igen
Jag gjorde järparna på älgfärs, men det borde passa lika bra med vilken god färs som helst du har i frysen vildsvinsfärs, rådjursfärs, lammfärs eller blandfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.