Servera med ris och resterande sås. Skär kycklingen i mindre bitar. Både jag och maken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsur sås”)
Supergod kyckling i krämig såsmed soltorkade tomater. Lägg kyckling innerfilerna i en ugnssäker form. Såsen är väldigt smakrik och den var riktig god ihop med ris och sallad
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kycklingmed sötsur sås
Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
En krämig och smakrik sås som man vill äta med sked. Rör ihop såsen och häll över kycklingen. Vänd gärna på filéerna så de gottar till sig ordentligt i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.