Rör ut vetemjölet med lite vatten eller steksky. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger
Lägg försiktigt ner en bit bröd eller deg från anisbröden för att kontrollera värmen. Rör samman noga och börja sedan tillsätta mjöl under tiden som du arbetar degen ordentligt, ca 10 minuter för hand eller 5 minuter i maskin. Lägg bröden på brickor eller plåtar med bakplåtspapper och låt jäsa i ca 30 minuter under bakduk. Fritera anisbröden i 1-2 minuter på varje sida eller tills de fått en fin gyllenbrun färg
Härligt att variera mot potatis, ris eller pasta till övrig mat. I den här rätten ska zucchinin nämligen hyvlas med osthyvel och sedan läggas ut på galler eller i ett durkslag för att saltas ur en liten stund
Nästa morgon rör du om, häller upp i glas (eller skål) och toppar med blåbär. Jag är en av 2000 som genom Smartson fått testa Yogoat från Planti och jag är sedan tidigare mycket förtjust i deras Soygurt och äter det till frukost nästan varje dag. 1 dl sojamjölk eller annan växtbaserad dryck. 1 dl sojamjölk eller annan växtbaserad dryck
Då kan du göra efterrätter som är mjölk-, ägg- eller sockerfria. Svaret på hur en riktigt god glass ska smaka beror på vem du frågar och i mitt fall är glass från italien den bästa
För övrigt den enda kalendern som gått i repris - om vi bortser från årets kalender "Mysteriet på Greveholm" som är en uppföljare till en tidigare kalender
Men om du inte har tid att laga detta Olivada eller olivpastej själv, kan du testa med olika färdiga patéer – ett bra alternativ är Paté de aceitunas Oro del desierto
Snabb och jättegod från stekpanna (bättre än från mikro). Torr och mjuk inne. Ingredienser (1 bulle)1 ägg2 msk havrekli1 msk vetekli1 msk maizenalite saltBlanda alla torra ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.