Fräs den färdighackade löken, tärnade zucchinin och pressade vitlöken i en kastrull med olja. Tillsätt currypastan och kokosmjölken samt buljong och vatten
Häll upp i serveringsskål, strö korianderblad över och servera med kokt jasminris. Tillsätt currypasten, men var försiktig det skvätter ganska mycket, och stek i 2 minuter under omrörning. 1 msk grön currypaste, ev mer
Eftersom jag inte hade tid eller ingredienser till att göra egen röd currypaste som blir absolut godast tog jag dels vanlig röd thaicurrypaste och även den syrligare mindre heta chilipastan Nam Prik Pao som man använder till den hetsyrliga soppan Tom Yam Kung (ifall den är med räkor)
Tweet Pin It Skriv utVi har alltid haft en liten förkärlek till asiatisk mat, den är ofta väldigt färggrann med alla sina grönsaker och smakrik med alla kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.