Har ni haft en bra helg. Man behöver faktisktinte åka så långt för att ha kul. Gunnebo serverar bara ekologisk mat i form av egen odlade grönsaker/närproducerat, gräsbetat kött och massvis med ekologiska kakor och bullar (det sista är ju inte så "Primal" men allt det andra är faktiskt helt Paleo godkänt
Den vackra slottsparkenfullkomligt andas jul med brinnande marschaller vidinfarten och runt om i området med mysiga eldstäder som man kan stå och värma sigvid
Nu har Kungahuset äntligen lagt upp information om bröllopsmeny komponerad av Stefano Catenacci. Jag har varit så nyfiken och väntat som bara den på den
Sagt och gjort, den första jag valt ut är finalistenFredrik Lagberg på Görvälns slott. Praktik hos Fredrik LagbergHär är Fredriksfina bergtunga fylld med pilgrimsmussla och apelsinmajoSom ett led i vårt Årets kock-bloggande var en av minaidéer att vi skulle praktisera hos några av kockarna
Bronco har ”förbrukat” vår dörrmatta så en ny sådan behövs också införskaffas, sen ska vi ta en promenad med honom vid Kalmar slottinnansedvanligt restaurangbesök
jag har intevarit här på väldigt länge. saknad eller inte tälger inte en historia. I vart fall så räcker intetidentill för bloggen förtillfället när jobb o studier tar all mintid och uti mellan familjen
Middagenintogsinnei köket, men jag sprang ut på altanen och insöplite höstluft medan jag fotograferade kycklinggrytan med curry, ris och gröna ärter i det sistakvällsljuset
Varje sommar hade vi som tradition att vi tog en långritt på dryga två milentill Tullgarns slott. Mina sommrar som liten spenderade jag på landet i Trosa
Jag har tappat lite lust och inspiration att matblogga. Luften har liksom gått ur mig. Det känns jättetrist och jag hoppas att det är en övergående fas
Den serverade jag på Verkö Slott under namnet Seglartoast. Smakrik Smörsås. Choronsås är en variant av bearnaisesås, med extra smaksättning av tomatpuré, som jag använde mycket när jag jobbade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.