Det beror inte på avsaknad inspiration eller att jag avstått från bak och matlagning som väl förtjänar att dokumenteras här i min blogg, utan på att jag befunnit mig på resande fot de senaste veckorna, och bristande internetkontakt har varit mer regel än undantag
Tänkte använda alla delar så jag gjorde en Majjoliknande sås på rapsolja och smält grisfett, gött. Rapsgrisen är mör och fin, svenska grisar som mått bra och matats med nyttig rapsolja
Projektet går ut på att jag och nio andra bloggare kommer få utmaningar, bla. Tillsammans med svensk fågel som håller i projektet finns Mästerkocksprofilen Ubbe Kvarnfält och Leif Mannerström representerade
Läser det gör jag en hel del på semester och nu senast så har jag läst boken som ni ser på bilden Det fördolda heter den med Hjort och Rosendfeldt och den va inte så tokig
Några långsamma och korta joggingpass och ett par yogapass har det blivit, men det var inte förrän ett par veckor sedan jag fick den där "wow-känslan" tillbaka (endorfinrus) som är så härlig med träning och som jag saknat
Broccolisoppa har jag bjudit på tidigare, så det är ingen större nyhet. Det här är en variation på gammalt tema, men den här gången lite mer enligt LCHF-stuk
Nu är jag tillbakapå jobbet igen efter en lång underbar sommar med mina barn (maken har också varit med ibland man han har ju varit tvungen att jobba mycket)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.