Veckan absolut godaste middag, det har du här. Det blev verkligen grymt gott, i all sin enkelhet. Det är sådana här middagstips som jag vill överösa bloggen med, för att visa hur något enkelt och billigt kan bli en helt crazy-fantastiskt-supergod middag
Skala och hacka lök. Fräs i smör i en kastrull. Låt kronärtskockorna rinna av. Dela dem i halvor. Spara några till garnering och lägg resterande i kastrullen
Det blev ingen svampplockning i helgen, tiden räcke helt enkelt inte till när det stod annat kul på schemat samt att vädret var för bra för att befinna sig i en myggrik skog där jag förmodligen inte ens skulle hitta nån svamp
Ingredienser. 2-3 Potatis per person½ gul lök per personKnippe timjanFlingsaltOlivoljaRapsoljaOch flytande MildaPotatisen tar ca 45-1 timme i ugnen på 200-225 grader
Skala och hacka lök. Fräs i smör i en kastrull. Låt kronärtskockorna rinna av. Dela dem i halvor. Spara några till garnering och lägg resterande i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.