Lammkotlett med rostad vitlökssås och fransk potatisgratäng. Filé mignong Black and White som jag fick lära mig består ut av en bit oxfilémed tryffelsås och kalvfilémed sparris och bearnaisesås
Hacka vitlöksklyftorna och blanda ihop alla ingredienser. Salta och peppra efter behag. Såsen blir godare av att stå och dra sig en stund i kylen innan servering
Den funkar jättebra om du äter LCHF då det är en sås med mycket hög fetthalt. Libanesisk vitlökssås eller vitlökscreme är en sås som är otroligt gott till allt möjligt, grillat kött, skaldjur, fisk, ja nästan allt
Fyll med smulad ädelost och vik ihop köttet. Linda baconskivor runt om och krydda med salt och peppar. Strimla purjolöken och blanda i tillsammans med ingefära
Smaka av med salt och låt såsen stå och dra till sig av smakerna. Blanda alla ingredienser i en kastrull och sjud såsen ca 20 min, red med mjöl och vatten. 500 g fläskfilé. 500 g oxfilé. 500 g fläskfilé 500 g oxfilé Smör till stekning Flingsalt nymald svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.