en gryta med lock som tål ugnsvärme. Skiva löken och champinjonerna tunt. Skicka med e-post. Stäng av plattan och lägg tillbaks lök och champinjonerna i grytan
Stek fläsket i het panna med olja, blanda i löken mot slutet. 150 g champinjoner. 1600 g benfri fläskkarré. 1150 g champinjoner i bitar 1 msk smör 600 g benfri fläskkarré strimlad 1 msk rapsolja 1 st gul lök hackad 3 dl vatten 2 msk kalvfond koncentrerad 2 dl matlagningsgrädde 1. Koka ihop under 3 minuter, red av med majsenaredning. 13 Rör i senap och lingon, smaka av med salt och peppar och ge ett uppkok, strö över persilja
Hetta upp en stekpanna och bryn fläskkarrén i smör (spara stekfettet till senare). Blanda honungen med chili och kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen
Gör små håll i köttet och spetsa det med skalade vitlöksklyftor. Lägg köttet i emaljgrytan med lock, jag använde en glasugnsform med lock och det gick bra
Servera kycklingen med en sallad om du väljer LCHF annars passar ris eller pasta till. För 4 personer4 st kycklingfilé200 gr smaksatt färskost, gärna chilismak2 paket bacon2 msk smörGräddsås5 dl vispgrädde100 gr smaksatt färskost2 msk kycklingfond1 tsk sockerfri sojasaltpepparGör på följande sättLinda baconet runt filéerna och fäst med tandpetare
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Viktväktarmässigt så är fläskkarré inte det allra bästa köttet, propointsen försvinner snabbt då köttet har hög fetthalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.