Tinas Cordon Bleu på lövbiff
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor lövbiff av nöt, ca 125-150 g per styck
  • 8 skivor stark ost
  • 4 skivor rökt skinka
  • dijonsenap, ca 1 tsk per biff
  • flingsalt, 1 krm per biff
  • 3 msk neutral olja till stekning
  • 3 st ägg
  • 2 dl mjöl
  • 4 dl ströbröd
  • 300 g skalad potatis, kokas i 1 liter vatten samt ½ msk finsalt
  • 1,5 dl mjölk
  • 2 msk smör
  • 0,5 dl hackad persilja
  • 2 st vitlöksklyftor, rivna
  • 1 paket frysta ärtor, 250 g
  • 1 st finhackade schalottenlökar
  • salt och peppar
  • 1 st citron, skuren i klyftor
  • 4 skivor lövbiff av nöt, ca 125-150 g per styck 8 skivor stark ost 4 skivor rökt skinka dijonsenap, ca 1 tsk per biff flingsalt, 1 krm per biff 3 msk neutral olja till stekning
  • Dubbelpanering3 st ägg 2 dl mjöl 4 dl ströbröd
  • Potatismos300 g skalad potatis, kokas i 1 liter vatten samt ½ msk finsalt 1,5 dl mjölk 2 msk smör 0,5 dl hackad persilja 2 st vitlöksklyftor, rivna
  • Det gröna1 paket frysta ärtor, 250 g 1 st finhackade schalottenlökar salt och peppar
  • Till servering1 st citron, skuren i klyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.