I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Annie och jag livade upp en regnig dag med att så lite krasse. Lite hushållspapper i skål och spruta lite vatten över hela så pappret blir rejält genomfuktat
Det gör att man sällan behöver slänga baljväxter, vilket så klart också är bra för miljön. Även om olika baljväxter påverkar miljön på olika sätt, beroendepå sort och hur de har odlats, så har baljväxter en låg miljöpåverkan jämfört med kött
Biryani är en risrätt full med härliga indiska smaker som kan göras på många olika sätt. En biryani innehåller oftast russin (sultan) och nötter/mandelmen också kryddor som saffran, spiskummin, koriander, kardemumma, kanel och cayennekan förekomma
Jesper Dahl, som arbetat många år i köket hos bla Leif Mannerström, visade oss hur vi skulle få ut fint kött från benenpåden lilla halva grisen där på bordet
Såhär i mellandagarna är det dags att fundera påhur mycket mer mankan äta innan man spricker. Tyvärr blir inte alltid dessa festligheter de där unikt minnesvärda sammankomster som man hoppas påmenmankan ju i alla fall äta gott
Mankanantingen göra ”naturell” knäck, eller smaksätta den. Gör en naturell knäck eller smaksätt med tex vaniljstång, saffran, flingsalt i och/eller ovanpåknäcken, lakritspulver eller mandarinzest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.