Tjolahopp. Så var det dags för lite julgodis. Nu är det snart prick en vecka kvar till julafton och mina förberedelser här hemma kommer snart vara i full gång, åh va roligt
Tjolahopp. Biskvi-time. Denna underbara lilla kaka alltså. Biskvier är ett favoritbakverk för mig och om du kikar runt på bloggen hittar du några olika varianter
Tjolahopp. Vi snörvlar på här hemma, jag och lilltjejen var krassliga i början veckan och nu är det tydligen stora dottern som åkt på förkylning… Hoppas du klarat dig undan feber, snuva och annat
Tjolahopp,. Igår fick jag ett riktigt sug efter att pyssla i köket och magen kurrade lite efter att resten av familjen lagt sig så jag passade på att experimentera fram en ny pizzadeg
Tjolahopp på er alla goa läsare. Jag kämpar på med viktväktarna och ja det går väl lite upp och ner. Tror tyvärr att det är så att det är min medicin som bromsar upp min viktnedgång MEN jag ger inte upp haha
Tjolahopp. Det är lördagskväll och bara därför ska ni få ett av mina allra läckraste höstrecept. Höstrecept förresten, den här vegetariska burgaren går att göra variationer på året runt eftersom portabellosvamp finns i grönsaksdiskarna oavsett säsong
Har inte så mycket att uppdatera, det går inte så värst bra med dukanandet nu i juletider dock. Blir till att ta tag i detta dirr efter jul, nu är det på väg åt fel håll igen
Tjolahopp. Min kollega Eva tipsade mig om den här fräsiga mojängen som man kan göra jättefina morotsstrimlor av, att t ex ha i sallad eller att mumsa i sig som de är
Tjolahopp, sätt skuld på alla överviktiga bara. Ett längre uppehåll har det blivit. Har bara fallit sig så, kvällarna har varit upptagna med annat, både viktiga saker men också en del tv-tittande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.